Informatie

Mons Ink werkt alleen op afspraak

Mons Ink werkt alleen op afspraak. Er kan dan rustig aandacht gegeven worden aan jou als klant en en je tatoeage. Creativiteit en privacy worden zo gewaarborgd. Je wensen en ideeën komen zo het beste tot hun recht. 


Gratis intake bij Mons Ink in Zoetermeer

Wil je een tattoo laten zetten? Dan is de eerste stap een intake afspreken bij Mons Ink. Tijdens de intake bespreken we je wensen en kijken we, waar de tatoeage het beste geplaatst kan worden. We meten de grootte op en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Bijvoorbeeld over de nazorg. Je kunt mij tijdens de intake ook op de hoogte stellen van eventuele aandoeningen waarvan jij denkt dat ik op de hoogte moet zijn. Na de intake wordt er (indien gewenst) een schets gemaakt en kan ik een indicatie geven van de kosten. Dit wordt je toegezonden per mail of Whatsapp.

Daarna plannen we, in overleg, een afspraak in voor het zetten van je tatoeage. De intake is gratis en geheel vrijblijvend. Wil je naar aanleiding van de intake een schets laten maken, dan vraag ik een aanbetaling van 25,- euro. Deze 25,- euro wordt in mindering gebracht op de totaalprijs als je de tattoo laat zetten.

Wat kost een tatoeage laten zetten?

Wat een tatoeage kost hangt af van je wensen. Hoe groot wordt de tatoeage? Is het een Cover-up? Wil je kleur of black and grey? Heel gedetailleerd en realistisch? Dit komt ter sprake tijdens de intake. Als leidraad werken sommige tatooshops met de 'hand-regel'. Als de tatoeage zo groot is als je hand kost het ongeveer € 500,-. Dit is een richtprijs en heel algemeen. Het kan dus, op basis van je wensen goedkoper of duurder uitvallen. Een kleine lettering/naam kost b.v. € 70 - € 80 euro. Dus als je zeker wil weten wat je kwijt bent, vraag dan een intake aan.

Mons Ink werkt met vaste prijzen. Dat betekent: Geen verrassing achteraf!

 

Bij grotere tatoeages kan er per sessie worden afgerekend. Je betaalt dus wat er wordt getatoeëerd. Het is dus niet nodig om het hele bedrag in één keer te betalen.

Mensen onder de 18 jaar kunnen bij Mons Ink (Custom Tattoos) uitsluitend getatoeëerd worden in het bijzijn van ouder/verzorger. Zie ook de hygiëne richtlijnen voor het tatoeëren.

 

Altijd je tatoeage goed verzorgen! (zie nazorg) Het kan zo zijn dat, na de minimale geneestijd van 6 weken, de tatoeage nog iets bijgewerkt dient te worden. Laat mij dit dan (binnen 2,5 maand) weten, dan los ik dat kosteloos voor je op.

 

En..goed uitrusten en geen drank en drugs gebruiken voordat je wordt getatoeëerd!


Goed om te weten...